Talvituuli Peaceful Pearl ”Helmi”

C.I.B & FI & RU MVA HeW-10 V-10 HeW-12 V-12 SV-13 HeVW-13 VV-13   Talvituuli Peaceful Pearl ”Helmi”

s. 5.12.2005, narttu
Kasvattaja: Kennel Talvituuli, Elina Lintula, Dagsmark

Lonkat: B/C (Hips B/C)
Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (viimeksi tutkittu 1.2.2011)
Healthy eyes, last time check 1th February 2011.

SKL:n tietokanta / Finnish Kennelclub Dognet

Helmi on vauhdikas, mutta kuitenkin rauhallinen samojedityttö. Se hurmaa kaikki, jotka siihen tutustuvat oli kyseessä sitten ihminen tai lajitoveri.  Luonteeltaan Hempula on ihanne samojedi, joka on aina hyväntuulinen ja eloisa. Se on valmis lähtemään ulos satoi tai paistoi. Talvisin Hempula juoksee erittäin mielellään potkukelkan vierellä tai edessä ja kesäisin teemme pyörälenkkejä maastossa.

Helmi oli Vuoden Samojedipentu 2006 ja Suomen Muotovalion arvon se saavutti HETI 2 vuotta täytettyään Messukeskuksen Voittaja näyttelyssä v. 2007. Kesällä 2009 se saavutti Venäjällä, rodun kotimaassa, erikoisnäyttely-ssä ROP ja Best In Show-1 tittelit. Historian ensimmäisessä Helsinki Winner 2010 näyttelyssä Helmi oli ROP ja RYP-4 sekä Voittaja 2010 näyttelyssä VSP. Vuonna 2012 Messukeskuksen näyttelyissä Helmi saavutti molemmat voittajatittelit ja oli Helsinki Winner 2012 BIS-3! Ja nyt veteraani-iän saavutettuaan ei vauhti ole hiljentynyt: ensiesiintyminen Veteraaniluokassa oli Ruotsissa, jossa se oli ROP & ROP-Veteraani + Best In Show Veteraani 1! Myös 3 päivän turnee Helsingissä meni loistavasti: HeVW-13 + BIS VET-2 ja VV-13 ja BIS VET-3!

Helmi on aivan ihanteellinen näyttelykoira, koska se RAKASTAA esiintymistä ja ainakin tähän asti on ollut vain edukseen ”näytelmissä”. Kiitos kasvattaja Elinalle ja isä-Kamun omistajalle Hannelelle aivan UPEASTA perheenjäsenestä!

Lisää kuvia Helmistä

isä:
Fin Mva Shiroi’n Kamun

Fin Mva Humoresque Snowy Xaramis

Fin Mva Aramis

Roybridge Snow Dancer

Fin Mva Shiroi’n Fami

Fin Mva Suvipäivin Bestseller

Fin Mva Skitrun Dolly

emä:
Fin Mva Talvituuli Madonna

Fin & Est Mva Petsamo Royal Ima Barka

Gb Ch Karazoe Snow Kazam of Samont

Petsamo Royal Harmony

Fin Mva Funny Fabrik Moulin Rouge

Kans, Fin, N, S Mva NV89 Karazoe Snow Trapper

Fin Mva White Russian Nachalnek